Spontanansökan

Om företaget
Rolling Mill Service AB är ett stabilt företag, som har sitt säte i Smedjebacken. Företaget startade sin verksamhet 1989. Verkstaden i Smedjebacken är idag 3600 m2 och har 25 tons lyftkapacitet, vår styrka består av kunnig personal och flexibilitet inom industriservice, avancerade hydraulik- och elmontage.

Vi har mångårig erfarenhet av montage, service, underhåll och reparationer inom gruv-stål-och valsverksindustrin, såväl i Sverige som internationellt. Vi har även en egen konstruktionsavdelning som skapar/konstruerar produktionsutrustning och montagelösningar till olika industrier. Vår målsättning är snabba leveranser och kunnig personal med erforderlig utrustning på avtalad tid för att minimera stopptider i industrin. Vi accepterar inga uppdrag där vi ser att vår målsättning inte kan uppfyllas.

Tjänstebeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan vara varierande men består mestadels av montage, felsökning, reparation av bergborrmaskiner, även vara aktiv i att utveckla och förbättra våra kunders upplevelse.

Serviceteamet består idag av totalt ca 70 duktiga tjejer och killar.
Tjänsten innefattar även jobb ute i fält där vi arbetar med service, reparation och underhållsarbeten hos våra kunder med tillexempel renovering av valsverksutrustning.

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker det är spännande med ett varierande arbete med ansvar. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är noggrann, engagerad, strukturerad och VILL arbeta inom industrin. Har några års branscherfarenhet av hydraulik, el och kan läsa ritningar. Vidare ser vi gärna att du har:

  • Kunskaper i att hantera Word, Excel och Mail med enkelhet, då dokumentation är en del av det dagliga arbetet.
  • Truck, travers och svets är starkt meriterande.
  • B-körkort är ett krav.
  • Behärska svenska och engelska i skrift och tal.
  • Flexibel och initiativtagande.
  • Erfarenhet av att skruva, felsöka och renovera mekaniska delar i stort som smått.

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

Då vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

För att göra en spontanansökan skickar du ett mail med CV till info@rollingmill.se.

Vi ser fram mot din ansökan